Supportkonsulent til kundesenter i Krakow, Polen

Dette er en flott mulighet til å jobbe i utlandet, men samtidig jobbe mot det norske markedet. Vi søker deg som er en motivert, utadvendt og positiv person som trives med å jobbe i team i ett sosialt og utviklende miljø.

Send søknad >>

Til vårt kundesenter i Kraków, Polen, søker vi en serviceinnstilt supportkonsulent med interesse for å ivareta og utvikle en konkurransedyktig grad av servicenivå. Du vil jobbe i en avdeling hvor din hovedoppgave er å sørge for at våre kunder får optimal service. Som supportkonsulent er din viktigste oppgave å veilede og løse problemstillinger for våre kunder. 

Dine viktigste verktøy i dette arbeidet er telefon, chat og e-mail  samt internt utviklede verktøy. Andre sentrale oppgaver som vår supportkonsulent vil være ansvarlig for er å bistå i videreutviklingen av våre produkter ved feedback til produktavdelingen, kvalitetssikring av programvare, utarbeidelse av artikler til forumsider, FAQ's o.l.

Som supportkonsulent gir vi deg full opplæring i våre systemer. Det viktigste er at du er engasjert og lærevillig samt at du drives av å utføre god kundebehandling og å sette kunden i fokus.

 • Bransje: IT
 • Stillingsfunksjon: Kundeservice

Kvalifikasjoner

 • Det er en fordel med tidligere erfaring i kundebehandling
 • God evne til å uttrykke deg både muntlig og skriftlig på norsk og/eller svensk
 • Evne til å holde flere baller i luften og ha kontroll over arbeidsflyten under press
 • Entusiastisk entreprenør som finner utfordringer i å hjelpe kunder
 • Du er motivert, utadvendt og er en positiv person som trives med å jobbe i team i ett sosialt og utviklende miljø
 • Du er en initiativtaker

 

Vi tilbyr

 • Individuelt introduksjonsprogram som fra første dag gir deg en oversikt over hva du skal gjennom av opplæring og trening den første tiden
 • Fadderordning hvor du har en fast kontaktperson med kontinuerlig oppfølgning
 • Kursing i relevante produkter, problemstillinger og interne verktøy
 • Opplæring gjennom sertifisering i selskapet, produktene og kundebehandling
 • Sosiale aktiviteter med god mulighet til å bli godt kjent med kollegaer også utenfor kontoret
 • Bistand til flytting til Kraków, Polen
 • Lønn etter avtale

 

Ta kontakt

For spørsmål vedrørende stillingen:

Director Customer Service Department: 
Ole Christian Tangen
Tlf: +47 91 79 10 37
E-post: olect@visma.com

For spørsmål vedrørende søknadsprosess:

Project Manager:
Magdalena Klimczyk
Tlf: +48 737 495 870
E-post: magdalena.klimczyk@visma.com

 

Kraków

Kraków regnes som en av Europas vakreste byer og står på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Byen er Polens nest største by, regnes som landets kulturhovedstad og trekker syv millioner turister årlig. Studenter fra hele Europa kommer til Kraków for å studere og byen har ca 170 000 studenter i høyere utdanningsinstitusjoner.

 

Om Visma

Visma er ledende leverandør av produkter og tjenester som gjør virksomheter mer effektive. Konsernet leverer programvare, outsourcingstjenester, innkjøpsløsninger, innfordringstjenester, butikkdataløsninger samt IT-relatert utviklings- og konsulentvirksomhet. Visma forenkler og automatiserer virksomhetsprosesser innenfor både privat og offentlig sektor, og har 320 000 business kunder og 364 000 hostingkunder i Nord-Europa. Konsernet har i overkant av 5 600 ansatte og hadde i 2013 en omsetning på NOK 6 450 mill. Se visma.no og visma.com

 

Om Visma Mamut

Visma Mamut AS er et selskap i Visma. Visma Mamut AS ble etablert i 1994 og er en ledende leverandør av administrative programvareløsninger, innkjøpssamarbeid og Internettbaserte tjenester til små og mellomstore virksomheter i Norge. Visma Mamut AS tilbyr komplette og brukervennlige løsninger til markedets beste forhold mellom pris og ytelse med integrerte løsninger for økonomistyring/regnskap, salgsstøtte, kunde- og kontaktoppfølging (CRM), innkjøp/logistikk, lønn/personal, prosjektstyring, og e-handel. Mer enn 40.000 kunder i Norge forenkler hverdagen med løsninger fra Visma Mamut AS. Visma Innkjøpssamarbeid er Nordens største innkjøpssamarbeid.

Med markedets beste priser og betingelser hos over 40 kvalitetsleverandører, tilbyr vi komplette løsninger for bedrifter som ønsker å effektivisere og forenkle sine innkjøp.

Vi tilbyr også spennende løsninger for bedrifter som ønsker å tilby fordelsprogrammer til egne ansatte.