Careers

Open position

IT & Compliance Officer

Ben jij een gedreven professional met een passie voor IT-compliance en informatieveiligheid? Dan nodigen we je uit verder te lezen.

Als IT & Compliance Officer speel je een cruciale rol in het waarborgen van de naleving van wet - en regelgeving en het beheren van IT-gerelateerde compliance-aspecten binnen ons bedrijf. In deze rol werk je nauw samen met diverse afdelingen en draag je bij aan de ontwikkeling, implementatie en handhaving van complianceprogramma's en -beleid. Je bent ook verantwoordelijk voor onze samenwerking met andere Visma-organisaties en externe partijen op het gebied van (software)licenties, hardware en bedrijfsapplicaties. Als goed geïnformeerde schakel binnen onze organisatie en daarbuiten voorzie je ons directieteam regelmatig van relevante informatie en ben je een belangrijk aanspreekpunt voor klanten bij escalaties. Daarnaast werk je nauw samen met het Visma-hoofdkantoor in Noorwegen op het gebied van compliance & IT binnen Visma.net en het behoud van onze certificeringen.

Deze functie biedt afwisseling, uitdaging en verantwoordelijkheid, gezien de voortdurende veranderingen in wet- en regelgeving en snelle ontwikkelingen op het gebied van IT. Jouw uitgebreide takenpakket omvat onder andere:

  • Beheren van IT-risico's en waarborgen van de beveiliging van gegevens en systemen.
  • Ontwikkelen en implementeren van (IT-)compliance beleid en -procedures.
  • Monitoren van naleving van (IT-)compliance-eisen en -normen.
  • Identificeren en beheren van (IT-)risico's en kwetsbaarheden.
  • Coördineren van interne en externe audits en compliance-beoordelingen.
  • Bijdragen aan de beveiliging van gegevens en systemen.
  • Onderhouden van kennis over relevante wet- en regelgeving op het gebied van IT en gegevensbescherming.
  • Samenwerken met verschillende Visma IT-teams om beveiligingsmaatregelen te implementeren.
  • Rapporteren aan het DT over compliance-gerelateerde kwesties en voortgang.

Wat neem je mee?

Je hebt ruime relevante werkervaring binnen IT & compliance of bent een senior met sterke affiniteit met IT & compliance. Je beschikt over minimaal hbo werk- en denkniveau en hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, waarmee je op verschillende niveaus kunt communiceren. Als zelfstarter ben je resultaatgericht, verbindend en overtuigend.

Wat bieden wij?

Als IT & Compliance Officer maak je impact op aansprekende organisaties en draag je bij aan het succes van Visma.net HRM & Payroll. Je krijgt de kans om zowel specialistisch als persoonlijk te groeien binnen onze vooruitstrevende organisatie.

Het team in Amersfoort is open en samenwerkingsgericht, met de mogelijkheid om zowel vanuit huis als op kantoor te werken. Je werkt met professionele, gedreven collega’s en draagt bij aan het succes van onze services.

Solliciteer uiterlijk vrijdag 26 januari a.s. en neem bij vragen contact op met Esther Mars (06-13248671). Een online assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Contact

Esther Mars

Drag