Visma Community

Legal information

Choose which regional language you would like the information in:

Vilkår og betingelser for brug

Kort om Community

Visma Community er en online platform udviklet til Vismas kunder og andre, der ønsker at blive klogere på Vismas produkter og tjenester samt modtage relevant faglig information.

Hvis du vil være en del af Community, kan du registrere dig som bruger. Derefter, får du mulighed for at kommunikere med Visma og andre brugere om vores produkter, tjenester og faglige emner.

Vismas mål er at sikre, at Community er en sikker kommunikationsplatform. Retningslinjer for Visma Community kan findes her.


Dine forpligtelser ved brug af Community

Visma Community bør være en arena for modtagelse af vigtig information og udveksling af brugeroplevelser. Vi vil gerne have, at folk bruger Community til at dele oplevelser og stille spørgsmål, der er vigtige, men ikke på bekostning af de andre brugere eller platformens integritet. Høflighed, god opførsel og respekt for andre brugere er afgørende for at være Community bruger.

Når du opretter dig som bruger af Community er du forpligtet til:

 • At bruge det samme navn, som du bruger til daglig
 • Aldrig at dele din adgangskode eller overføre din konto til andre (uden vores tilladelse)
 • Ikke at skrive noget, der er ulovligt, vildledende, diskriminerende eller svigagtigt
 • Ikke at krænke nogen eller krænke nogens rettigheder, herunder intellektuelle ejendomsrettigheder
 • Ikke at offentliggøre telefonnumre, e-mail adresser, kontonumre eller andre fortrolige eller følsomme oplysninger. Det, du skriver og deler, vil være synligt for andre brugere.


Vismas rettigheder

Visma forbeholder sig retten til at:

 • I nogle tilfælde flytte dit indlæg til et mere passende Community forum
 • Slette indhold, der kan klassificeres som reklame, salgsfremmende foranstaltninger, spam osv.
 • Opdatere retningslinjerne for Community
 • Redigere eller fjerne upassende indhold, og
 • Blokere brugere, såfremt Vismas retningslinjer for tjenesten ikke bliver fulgt eller ved overtrædelse af disse vilkår og betingelser

Visma forbeholder sig desuden retten til at opdatere disse vilkår og betingelser. Visma foretager kun ændringer, hvis dette er nødvendigt på grund af ny lovgivning, hvis bestemmelserne ikke længere er tilstrækkelige, eller hvis bestemmelserne er ufuldstændige. Visma giver dig besked (f.eks. via e-mail eller via Community) mindst 30 dage før der foretages væsentlige ændringer af vilkår og betingelser, medmindre ændringerne skyldes krav fra gældende lovgivning. Dette giver dig mulighed for at gennemgå ændringerne, før de træder i kraft, og evt. deaktivere din bruger, hvis du ikke accepterer de nye vilkår og betingelser.

Hvis du ønsker at deaktivere din Visma Community-bruger, skal du sende en e-mail til [email protected].


Ansvar

Visma er ikke ansvarlig for, hvad vores kunder eller andre eksterne personer deler på Community platformen.

Meget af det, der bliver delt på Community platformen produceres og udgives af andre brugere, der ikke er ansat i Visma. Mange af Vismas kunder har et bredt kendskab til vores produkter, og de vil ofte dele nyttig information og svare på dine spørgsmål. Visma kan ikke holdes ansvarlig for forkert rådgivning og urigtige oplysninger fra brugere, der ikke er ansat.


Behandling af personoplysninger

Du kan læse mere om, hvordan Visma behandler dine personlige oplysninger i Community her.

De personoplysninger om brugere, der vil være synlige for andre og søgbare uden for Community, er det billede, du vælger at uploade, dit Visma Community-brugernavn, din dato for registrering og dit sidste besøg i Community. Derudover vil det, du vælger at dele i åbne forummer ligeledes være synligt.

Bemærk venligst, at det, du aktivt vælger at dele i Community, f.eks. et opslag i et diskussionsforum ikke vil blive slettet, selvom din brugerkonto er deaktiveret. På baggrund af legitime interesser bevarer Visma disse indlæg for at opretholde sammenhængen i dialoger, der fortsat vil være tilgængelige for brugere, samt opfylde formålet med Community platformen. Visma anser ikke dette som værende et kompromis af brugernes privatliv, da Community inviterer til frivillige faglige diskussioner.

Privatlivspolitik

Om Community

Visma Community er en online platform udviklet til Vismas kunder og andre, der ønsker at blive klogere på Vismas produkter og tjenester samt modtage relevant faglig information.

Hvis du vil være en del af Community, kan du registrere dig som bruger. Derefter, får du mulighed for at kommunikere med Visma og andre brugere om vores produkter, tjenester og faglige emner.

Community’s privatlivspolitik

Som Visma Community bruger, hvad bruger Visma så mine personlige oplysninger til?

Som en del af at levere denne online platform behandler Visma dine personlige oplysninger for at opfylde aftalen med dig. Ved registrering indtaster du dit navn, e -mail, sprog og land. Hvis du allerede er i vores kontakt-base, ved f eks, at du er en eksisterende Visma-kunde, bliver de data, vi besidder, knyttet til din Community-bruger, for at give dig adgang og/eller personaliseret relevant indhold. Nogle forummer i platformen har en adgangsbegrænsning og er kun synlige for bestemte grupper med visse tilladelser.

Når du opretter en Community bruger, kan Visma bruge dine personlige oplysninger til følgende formål:

 • Administrere din brugeradgang til Community for at kommunikere vores produkter, tjenester eller professionelt indhold til dig
 • Administrere dit brugerforhold til vores produkter og tjenester
 • Levere en direkte dialog mellem Visma og Community brugere
 • Modtage, behandle og dele indlæg og forslag fra brugere til at videreudvikle Vismas produkter og tjenester
 • Skabe en interesse-profil om dig som bruger, ved at registrere dine udtrykte interesser og handlinger i Community. Denne profil danner grundlaget for, hvilken type information, og hvordan Visma kommunikere relevante oplysninger til dig, både inden og uden for Community. For mere information om profileringen, dine rettigheder, når Visma profilerer, og Vismas legitime interesse som grundlag for behandling, se Visma's privatlivspolitik.

Hvordan kan jeg påvirke de oplysninger, som Visma ønsker at kommunikere til mig?

Du kan til enhver tid opdatere dine interesser eller vælge ikke at modtage flere oplysninger fra Visma Community ved at gå til "Min profil" og ændre dine notifikations- og e-mail-indstillinger. Du kan også opdatere dine e-mail abonnementer, redigere dine kontaktoplysninger og administrere tilladelser for hvordan Visma håndterer dine personlige oplysninger via Visma management tool. Bemærk, at du kan have givet samtykke til at modtage oplysninger fra andre Visma selskaber og via andre kanaler end dem, der er omfattet af Visma Community.

Hvis du vil deaktivere din Visma Community-bruger helt, skal du sende en e-mail til [email protected].

Hvem behandler mine personlige oplysninger?

For at opfylde de formål, der er angivet i punktene ovenfor, herunder kommunikation af oplysninger, der er skræddersyet til din interesseprofil, behandles dine personlige oplysninger af virksomhederne i Visma Group, der er tilknyttet Community. Desuden kan underleverandører have adgang til din personlige data som et led i at hjælpe os med driften af Community og hjælpe os med at opfylde vores formål som angivet i punkterne ovenfor. Se her for en oversigt over underleverandører, der kan have adgang til dine personlige oplysninger. Visma sikrer din data og rettigheder gennem databehandersaftaler med disse virksomheder.

Hvis en tredjepart med adgang til dine personoplysninger er placeret uden for EU / EØS, sikrer Visma det juridiske grundlag til sådanne internationale overførsler på dine vegne, herunder ved hjælp af EU-model klausuler.

Hvilken slags personlige oplysninger vil være synlige for andre?

Personlige oplysninger om brugere, der vil være synlige for andre og søgbare online og uden for Community, er det billede, du vælger at uploade, dit Visma Community-brugernavn, datoen for registrering og dit sidste besøg i Community. Ud over dette vil det, du vælger at offentliggøre i åbne forummer, ligeledes være synligt.

Bemærk venligst, at det, du aktivt vælger at dele i Community, f.eks. et opslag i et diskussionsforum ikke vil blive slettet, selvom din brugerkonto er deaktiveret. På baggrund af legitime interesser bevarer Visma disse indlæg for at opretholde sammenhængen i dialoger, der fortsat vil være tilgængelige for brugere, samt opfylde formålet med Community platformen. Visma anser ikke dette som værende et kompromis af brugernes privatliv, da Community inviterer til frivillige faglige diskussioner.

Visma er ikke ansvarlig for, hvad vores kunder eller andre eksterne personer deler på Community platformen.

Hvad er mine rettigheder?

Du har ret til at få adgang til dine personoplysninger ved at anmode om et overblik over de personoplysninger, vi behandler om dig, og du kan have ret til dataportabilitet. Du har også ret til at anmode Visma om at rette ukorrekte personlige oplysninger om dig.

Desuden har du ret til at anmode om sletning af personoplysninger og til at begrænse eller gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger i henhold til denne privatlivspolitik eller andre servicespecifikke vilkår.

Benyt venligst denne formular til at indgive anmodninger som nævnt i dette afsnit. Endelig har du også ret til at indgive en klage til datatilsynet vedrørende vores behandling af dine personoplysninger.

Hvor kan jeg finde flere oplysninger om privatliv hos Visma og komme i kontakt med en, der kan besvare mine spørgsmål?

Du kan finde flere oplysninger om Vismas behandling af personoplysninger på Visma Trust Centre (English).

Hvis du har spørgsmål til privatlivspolitikken for Visma Community, herunder retten til at få adgang til dine personlige oplysninger, oplysninger om underleverandører, sletning eller korrektion af forkerte oplysninger osv., bedes du kontakte via denne formular.

Related pages

Drag