Visma Community

Legal information

Choose which regional language you would like the information in:

Yleiset käyttöehdot

Tietoja Visma Communitystä

Visma Community on Visman kehittämä verkkoyhteisö asiakkailleen ja muille, jotka haluavat saada asianmukaista tietoa Visman tuotteista, palveluista ja näihin liittyvistä ajankohtaisista asioista.

Jos haluat osallistua aktiivisesti yhteisöön, rekisteröidy Visma Communityn käyttäjäksi. Tämän jälkeen sinulla on mahdollisuus viestiä Visman ja samanhenkisten käyttäjien kanssa tuotteistamme, palveluistamme ja näihin liittyvistä muista aiheista.

Visman tavoitteena on varmistaa, että yhteisö on turvallinen viestintäalusta. Visma-yhteisön säännöt löytyvät täältä.


Visma Communityn käyttöä koskevat velvollisuutesi

Visma Communityn tarkoitus on olla yhteisö, jossa käyttäjät voivat saada tärkeää tietoa ja jakaa käyttäjäkokemuksiaan. Haluamme, että ihmiset käyttävät Visma Communityä jakaakseen kokemuksiaan ja kysyäkseen heille tärkeitä kysymyksiä, mutta ei kuitenkaan muiden käyttäjien tai yhteisön eheyden kustannuksella. Kohteliaisuus, hyvät tavat ja muiden jäsenten kunnioittaminen ovat ratkaisevan tärkeitä yhteisön jäsenyyden kannalta.

Kun luot käyttäjän yhteisössä, sinun tulee huomioida seuraavat asiat:

 • Käytä omaa nimeäsi
 • Älä koskaan jaa salasanaasi tai siirrä tiliäsi kenellekään muulle (ilman lupaamme)
 • Älä kirjoita mitään laitonta, harhaanjohtavaa, syrjivää tai vilpillistä
 • Älä riko tai loukkaa kenenkään muun oikeuksia, mukaan lukien immateriaalioikeudet
 • Älä julkaise puhelinnumeroita, sähköpostiosoitteita, tilinumeroita tai muita luottamuksellisia tai arkaluontoisia tietoja. Kirjoittamasi tiedot näkyvät muille käyttäjille.


Visman oikeudet

Visma pidättää oikeuden

 • Joissakin tapauksissa siirtää viestisi sopivammalle foorumille yhteisössä
 • Poistaa sisältöä, joka määritellään mainonnaksi, myynninedistämiseksi, roskapostiksi jne.
 • Päivittää Visma Communityn sääntöjä
 • Muokata ja poistaa sopimatonta sisältöä
 • Estää jäseniä, jos he eivät noudata Visman palvelun ohjeita tai rikkovat yleisiä käyttöehtoja

Visma pidättää lisäksi oikeuden päivittää näitä yleisiä käyttöehtoja. Visma tekee muutoksia vain, jos se on tarpeen uudistuneen lainsäädännön seurauksena, jos säännökset eivät enää riitä tai jos säännökset ovat puutteellisia. Visma ilmoittaa sinulle (esim. sähköpostitse tai yhteisön kautta) vähintään 30 päivää ennen kuin teemme merkittäviä muutoksia näihin yleisiin käyttöehtoihin, ellei muutokset johdu sovellettavassa laissa olevasta vaatimuksesta. Näin voit tarkastella muutoksia ennen niiden voimaansaattamista, ja mahdollisesti poistaa Visma Community-käyttäjätilisi, jos et halua hyväksyä uusia yleisiä käyttöehtoja.

Jos haluat poistaa Visma Community-käyttäjätilisi, lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].


Vastuu

Visma ei ole vastuussa siitä, mitä asiakkaamme tai ulkopuoliset henkilöt julkaisevat verkkoyhteisössä.

Suuren osan yhteisössä esiintyvästä tiedosta julkaisee muut jäsenet, jotka eivät ole Visman työntekijöitä. Monilla Visman asiakkailla on laaja tietämys tuotteistamme, ja he julkaisevat hyödyllistä tietoa ja vastauksia kysymyksiisi. Visma ei ole on vastuussa muiden kuin työntekijöiden antamista virheellisistä neuvoista ja tiedoista.


Henkilötietojen käsittely

Voit lukea lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi yhteisössä täältä.

Käyttäjien henkilökohtaiset tiedot, jotka ovat muiden nähtävissä ja haettavissa verkossa ja yhteisön ulkopuolella, ovat lataamasi kuva, Visma-yhteisön käyttäjänimi, rekisteröintipäivämäärä ja viimeinen vierailusi yhteisössä. Tämän lisäksi muiden nähtävissä on kaikki se, mitä julkaiset avoimilla alueilla.

Huomaa, että yhteisössä julkaisemaasi sisältöä, kuten keskusteluryhmän viestejä, ei poisteta, vaikka käyttäjätilisi poistetaan käytöstä. Visma säilyttää nämä viestit oikeutetun edun perusteella ylläpitääkseen yhteisömuodossa toteutuvaa tukea, joka muodostuu vuorovaikutuksesta, jota käyttäjillä on toistensa ja Visman kanssa. Visma ei pidä tätä loukkauksena käyttäjien yksityisyyttä kohtaan, koska Visma Communityssa keskustelu eri aiheista on vapaaehtoista.

Tietosuojaseloste

Tietoja yhteisöstä

Visma Community on Visman kehittämä verkkoyhteisö asiakkailleen ja muille, jotka haluavat saada asianmukaista tietoa Visman tuotteista, palveluista ja näihin liittyvistä ajankohtaisista asioista.

Jos haluat osallistua aktiivisesti yhteisöön, rekisteröidy Visma Communityn käyttäjäksi. Tämän jälkeen sinulla on mahdollisuus viestiä Visman ja samanhenkisten käyttäjien kanssa tuotteistamme, palveluistamme ja näihin liittyvistä muista aiheista.

Yksityisyys Visma Communityssä

Mihin Visma käyttää henkilötietojani Visma Communityn käyttäjänä?

Tarjoamalla Visma Communityn käyttöösi, Visma käsittelee henkilötietojasi täyttääkseen kanssasi tehdyn sopimuksen. Rekisteröityessäsi syötä nimesi, sähköpostiosoitteesi, kielesi sekä maasi. Jos olet jo yhteystiedoissamme, esimerkiksi jos olet nykyinen Visma-asiakas, säilyttämämme tiedot linkitetään yhteisössä luomaasi käyttäjään. Tämä tehdään, jotta voimme tarjota sinulle oikean pääsyn ja/tai räätälöityä sisältöä. Jotkut yhteisön alueet ovat suljettuja ja näkyvät vain tietyille ryhmille, joilla on tietyt käyttöoikeudet.

Kun uusi käyttäjä luodaan yhteisöön, Visma voi käyttää henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

 • hallita pääsyä Visma Communityyn, jotta voimme välittää tuotteitamme, palveluitamme tai asiantuntevaa sisältöä sinulle
 • hallita näkyvyyttä tuotteidemme ja palvelujemme osalta
 • helpottaa vuoropuhelua Visman ja yhteisön käyttäjien välillä
 • vastaanottaa, käsitellä ja jakaa viestejä ja ehdotuksia käyttäjiltä Visman tuotteiden ja palveluiden kehittämiseksi edelleen
 • luoda sinusta käyttäjäprofiilin rekisteröimällä ilmaisemasi kiinnostuksen kohteet ja toimet yhteisössä. Tämä profiili yhdessä muiden antamiesi tietojen kanssa muodostaa perustan sille, millaisia tietoja ja miten Visma välittää sinulle tärkeitä tietoja sekä yhteisössä että sen ulkopuolella. Lisätietoja profiloinnista, oikeuksistasi Visman profiloinnissa ja Visman käyttämästä oikeutetusta edusta tällaisessa käsittelyssä, katso Visman tietosuojalausunto.

Miten voin vaikuttaa tietoihin, joita Visma haluaa välittää minulle?

Voit päivittää kiinnostuksen kohteitasi milloin tahansa tai valita, ettet saa enää tietoja Visma-yhteisöltä, siirtymällä “Oma profiilini”-kohtaan ja muuttamalla ilmoitus- ja sähköpostiasetuksiasi. Voit myös päivittää sähköpostitilauksesi, muokata yhteystietojasi ja hallita käyttöoikeuksia Visma-hallintatyökalun avulla siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi markkinointia varten.  

Huomaa, että olet saattanut antaa suostumuksen vastaanottaa tietoja muilta Visma-yrityksiltä ja muiden kuin Visma Communityn kanavien kautta. Jos haluat poistaa Visma Community-käyttäjäsi kokonaan käytöstä, lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Kuka käsittelee henkilötietojani?

Edellä olevissa kohdissa esitettyjen tarkoitusten täyttämiseksi, mukaan lukien kiinnostuksen kohteisiisi räätälöityjen tietojen välittäminen, yhteisöön sidoksissa olevat Visma-konsernin yritykset käsittelevät henkilötietojasi. Lisäksi alihankkijoilla voi olla pääsy henkilötietoihisi, koska he osallistuvat yhteisön toimintaan ja auttavat meitä täyttämään yllä olevassa luetelmakohdassa luetellut tavoitteemme. Katso tästä yleiskatsaus alihankkijoista, joilla voi olla pääsy henkilötietoihisi tällä hetkellä. Visma turvaa tietosi ja oikeutesi näiden yritysten kanssa tehtyjen tietojenkäsittelysopimusten avulla.

Jos kolmas osapuoli, jolla on pääsy henkilötietoihisi, sijaitsee EU/ETA-alueen ulkopuolella, Visma varmistaa oikeudelliset perusteet tällaisille kansainvälisille siirroille puolestasi käyttämällä EU:n mallilausekkeita.

Millaisia henkilötietoja muut voivat nähdä?

Käyttäjien henkilökohtaiset tiedot, jotka ovat muiden nähtävissä ja haettavissa verkossa ja yhteisön ulkopuolella, ovat lataamasi kuva, Visma-yhteisön käyttäjänimi, rekisteröintipäivämäärä ja viimeinen vierailusi yhteisössä. Tämän lisäksi muiden nähtävissä on kaikki se, mitä julkaiset avoimilla alueilla.

Huomaa, että yhteisössä julkaisemaasi sisältöä, kuten keskusteluryhmän viestejä, ei poisteta, vaikka käyttäjätilisi poistetaan käytöstä. Visma säilyttää nämä viestit oikeutetun edun perusteella ylläpitääkseen yhteisömuodossa toteutuvaa tukea, joka muodostuu vuorovaikutuksesta, jota käyttäjillä on toistensa ja Visman kanssa.

Visma ei pidä tätä loukkauksena käyttäjien yksityisyyttä kohtaan, koska Visma Communityssa keskustelu eri aiheista on vapaaehtoista.

Visma ei ole vastuussa siitä, mitä asiakkaamme tai ulkopuoliset henkilöt julkaisevat verkkoyhteisössä.

Mitkä ovat oikeuteni?

Sinulla on oikeus päästä käsiksi henkilötietoihisi pyytämällä yleiskatsausta käsittelemistämme henkilötiedoista, ja sinulla voi olla oikeus tietojen siirrettävyyteen. Sinulla on myös oikeus pyytää Vismaa korjaamaan epätarkkuudet henkilötiedoissasi.

Lisäksi sinulla on oikeus pyytää henkilötietojen poistamista ja rajoittaa tai vastustaa henkilötietojesi käsittelyä tämän tietosuojaselosteen tai muiden palvelukohtaisten ehtojen mukaisesti.

Voit lähettää tämän kohdan mukaisia tietopyyntöjä tämän sivuston kautta.

Mistä löydän lisätietoja Visman yksityisyydensuojasta ja kuka voi vastata kysymyksiini?

Lisätietoja Visman henkilötietojen käsittelystä löydät Visma Trust Centrestä (English).

Jos sinulla on Visma Communityn yksityisyyden suojaan liittyviä kysymyksiä, kuten oikeudesta saada pääsy tietoihin, tietoja alikäsitteliijöistä tai virheellisten tietojen poistosta tai korjaamisesta, ole meihin yhteydessä tämän sivuston kautta.

Related pages

Drag